HR Adviseur Private Sector

Nieuw
Bilthoven

Kom werken bij Captiva als interim HR professional!

Vacature

Bij Captiva detachering zijn mensen in dienst met grondige kennis van en ervaring in het vakgebied Recruitment en HR. Onze professionals zijn voor onze klanten als adviseur betrokken bij implementatietrajecten of tijdelijke bezettingsproblemen.
De arbeidsmarkt ontwikkelt zich continu en ook bedrijven in de private sector staan voor steeds meer uitdagingen. Daarom helpt Captiva deze organisaties op thema's als strategische personeelsplanning, HR-analytics, veranderende wet- en regelgeving en nog veel meer. Als HR adviseur bij Captiva help jij onze klanten bij het zoeken naar een oplossing voor deze actuele vraagstukken.

Ter uitbreiding van ons detacheringsteam zijn we op zoek naar een HR Adviseur met ervaring in en passie voor het bedrijfsleven. Hierbij kun jij denken aan klanten binnen de Bouw, Financiële Dienstverlening, FMCG, Industrie, Retail, Telecom en Zakelijke Dienstverlening. Vanuit jouw rol als HR Adviseur help jij onze klanten bij het zoeken naar oplossingen voor vraagstukken binnen het brede thema HRM. De opdrachten waaraan jij werkt zijn divers, dus jouw ontwikkeling staat centraal! De ene keer werk jij als allround HR adviseur, met een focus op ziekteverzuim en de andere keer met een focus op in-, door-, en uitstroom. Jij doet dit gedetacheerd bij onze klanten, waarbij jij de zekerheid hebt van een contract bij Captiva en tegelijk de uitdaging en flexibiliteit van verschillende organisaties door heel Nederland. Bij de meeste van onze klanten binnen de private sector is hybride werken zeker mogelijk en dus kun jij jouw week flexibel indelen door regelmatig thuis te werken en uiteraard ben jij ook altijd van harte welkom om op ons kantoor in Bilthoven te werken.

Functie-eisen:

  • Jij hebt een opleiding op hbo of wo niveau afgerond in de richting van HRM of P&O en jij hebt al relevante werkervaring. Als jij deze werkervaring wil toepassen bij onze klanten dan is dit een ideale tweede of derde stap in jouw carrière;
  • Jij hebt enige werkervaring binnen de private sector;
  • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, wat jou tot een stevige gesprekspartner maakt;
  • Bij voorkeur woonachtig in de Randstad of anders bereid zijn om een aantal dagen per week te willen reizen.

Profiel

Wij zijn op zoek naar ambitieuze, talentvolle HRM adviseurs met de drive om zich te blijven ontwikkelen en een achtergrond binnen de private sector. Jij gaat aan de slag met uitdagende vraagstukken bij onze klanten. Jouw functie is dan ook dynamisch en biedt veel afwisseling.

Arbeidsvoorwaarden

  • Afhankelijk van jouw werkervaring bieden wij jou een salaris tussen de € 4.500,- en maximaal € 5.000,- bruto o.b.v. 40 uur per week en 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoedingsregeling;
  • Laptop (wanneer nodig) en telefoonvergoeding;
  • Thuiswerkvergoeding;
  • Voor een gezonde werk-privébalans bieden wij flexibiliteit in verlofdagen, bovenop de 20 wettelijke dagen. Dit natuurlijk in samenspraak en redelijkheid.
  • Pensioenregeling;
  • Hybride werken en een werkweek van 32 uur behoort tot de mogelijkheden;
  • Jij komt te werken in een klein informeel team waarbij collegialiteit van belang is. Met gelegenheden is er een lunch, BBQ, uitjes voor de teambuilding of kennissessies.
logo

Jeffrey van Luit

HR Adviseur Private Sector

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Kom werken bij Captiva als interim HR professional!

Bilthoven
HR business Partner bij een snel groeiende organisatie waar je HR verder mag professionaliseren!
Utrecht
L&D Specialist Oirschot
Oirschot
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.