Opdrachtgevers

Captiva is specialist op het gebied van functies binnen HR, Recruitment en arbeidsbemiddeling. Onze ambitie is om het anders te doen: beter. Onze aanpak valt of staat met persoonlijk contact zowel met de kandidaat als de opdrachtgever.

Neem contact met ons op

Passie voor het vak

Bij Captiva zit je tegenover professionals die de markt kennen. Wij weten waar de specialisten zitten en voor welke nieuwe uitdaging ze open staan. Als recruiters hebben wij dezelfde passie voor het vak als de kandidaten die wij voordragen. Wij staan dan ook echt voor persoonlijke aandacht. Wij kennen de persoon achter het cv. Dat maakt ons Captiva! 

Dit doen wij voor jou

Wij hebben een actief en groot netwerk van mensen met ervaring in HR, recruitment en arbeidsbemiddeling die voor zowel vaste als tijdelijke posities inzetbaar zijn. Ook bij specifieke recruitment opdrachten of vacatures die nog in het openbaar mogen gepubliceerd worden kunnen wij helpen.

Luister naar Onze podcast

Esther en Dorien zijn beide klant van Captiva. Zij vertellen in deze mini podcast over de samenwerking met Captiva. Hoe hebben zij het ervaren, waar staat Captiva en werken ze nu nog steeds samen? Dat beluister je in de aflevering hiernaast.

Kwaliteit is eerlijkheid

We zeggen het ook eerlijk als we je niet kunnen helpen. Ook bellen we je liever een keer extra om eerlijk onze twijfels voor een kandidaat aan te geven, dan dat we je blijven overtuigen van kandidaat die niet past. We geven je ook (on)gevraagd advies om je organisatie verder te helpen. Natuurlijk vanuit respect en vertrouwen, want dat is waar wij relaties vanuit opbouwen.

Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent 

Dat vinden wij voor iedereen belangrijk en dat geldt natuurlijk ook voor onszelf! Elke dag weer, doen wij wat we leuk vinden en waar we goed in zijn: mensen begeleiden naar een nieuwe passende baan. Daar blijft het niet alleen bij. Ook van het sparren en vrijblijvend meedenken jou als klant worden wij blij. Dus of je nu een concrete vacature hebt waar je hulp bij nodig hebt ofals je een benchmark van de huidige salarissen in de markt wilt neem gerust contact op.

Door onze testimonials hoor je Wat anderen zeggen

Captiva weet realistische verwachtingen te scheppen

"Door het voorwerk dat Captiva aan zowel klant- als kandidaat zijde doet, ben ik heel prettig in gesprek gegaan. Beide partijen worden van de juiste informatie voorzien hetgeen een kans op mismatch verkleint. Tijdens de opdrachten bleef Tanja goed in contact en met me meedenken.”

Pieter Beuker - Business United Director - Grafton Recruitment

Onderscheidend door persoonlijke contact en het goede en professionele netwerk

"Het goede en onderscheidende van Captiva is dat zij echt weten hoe een candidate journey eruit moet zijn. Het contact is prettig en persoonlijk, ze kijken naar de persoon achter een CV en behouden het contact, ook als je latent zoekend bent én gedurende de hele procedure. Anderzijds hebben ze een zeer goed en warm netwerk, met toonaangevende bedrijven en organisaties, waardoor zij een goede match kunnen maken en ook mij een mooie nieuwe uitdaging hebben kunnen bieden bij EY VODW!"

Mirella Kuijer - Senior Manager - EY VODW Interim Professionals

Er werd heel goed naar mij geluisterd

"Ik ben door Captiva succesvol bemiddeld bij mijn huidige baan. Jacqueline nam contact met me op via LinkedIn en na een uitgebreide intake bij haar op kantoor presenteerde ze me drie vacatures die goed pasten bij waarnaar ik op zoek was. Dat is wat me direct opviel: Er werd heel goed naar me geluisterd en we hebben meteen meerdere opties besproken. Dit geeft aan dat er niet alleen naar de belangen van de opdrachtgever wordt gekeken, maar absoluut ook naar die van de kandidaat! Ook tijdens het sollicitatieproces en de contractonderhandelingen stonden de dames van Captiva voor me klaar met gedegen advies. Kortom; voor betrouwbaarheid, professionaliteit en de juiste match, ben je bij Captiva aan het juiste adres!''

Zeyneb Dabbabi - Corporate Recruiter - Ballast Nedam

Oprecht geïnteresseerd in de mens achter het cv

"Ik ken de mensen bij Captiva al vele jaren. Hoe leuk was het dan ook dat ik door Karin werd benaderd voor een functie die me op het lijf geschreven was! Ik ben inmiddels gestart in deze functie en het bevalt me uitstekend. Ik heb de mensen bij Captiva leren kennen als oprecht en professioneel. Daarnaast is het contact wat ik met ze had altijd goed en prettig geweest en hebben ze mijn belangen nooit uit het oog verloren. Ze zijn oprecht geïnteresseerd in mens achter het cv en doen ze wat ze beloven. Ik zou Captiva zeker aanbevelen en ben zeer tevreden over hun werkwijze. "

Pieter Overweg - Community Manager/Senior Research Consultant

Eindelijk kan ik mijn passie voor Marketing & Communicatie en Recruitment combineren

"Vandaag mag ik, wederom dankzij Captiva werving en selectie, beginnen als Recruitment Consultant bij Babbage Company! Eindelijk kan ik mijn marketing en communicatie DNA en passie voor de mensen in het vak inzetten in deze next step. Bij het snelgroeiende Babbage Company kan ik me verder ontwikkelen als Recruiter binnen het marketing, communicatie en online domein. Vol goede moed en met heel veel energie kan ik niet wachten om deze nieuwe uitdaging te beginnen!"

Jelmer Ouwerkerk - Recruitment Consultant - Babbage Company

Ik kan Captiva hartelijk aanbevelen aan anderen

"Ik kwam Captiva tegen via Indeed. Ik heb erg prettige gesprekken gehad met Tanja, zij heeft mij goed begeleid gedurende de procedure. Hierdoor zal ik Captiva hartelijk aanbevelen aan anderen!"

Monica van Dijk - P&O Adviseur - UMC Utrecht

Ook de (on)mogelijkheden om nieuw talent te vinden worden eerlijk verteld

"Tanja en Jacqueline zijn experts binnen het HR en Recruitment domein. Ze hebben een groot netwerk waardoor ze op korte termijn vaak snel met de juiste kandidaten in contact zijn. Ze zijn betrokken, professioneel en bespreken eerlijk de (on)mogelijkheden om een nieuw talent te vinden. ;

Marco Winkel - HR Director - Visma Raet

Dankbaar dat ik getipt ben door iemand uit mijn netwerk

"Ik ben getipt om met Captiva contact op te nemen en ben daar nog steeds zo dankbaar voor! Dankzij een hele persoonlijke benadering en oprechte interesse om mij verder te helpen in mijn loopbaan, heeft Tanja er uiteindelijk voor gezorgd om mij te matchen met een bedrijf die heel erg aansluit bij mijn waardes. Ik had direct het gevoel dat Tanja meteen door had wie ik was, wat ik zocht en wat vooral niet en wel bij mij zou passen. Dit gaf mij veel vertrouwen en de motivatie dat ze mij zouden matchen met het juiste bedrijf. ;

Sarah Wissink - Consultant - LEMON search& connection
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.