Captiva Over ons

Als professional wil je doen wat je leuk vindt én waar je goed in bent. Elke dag doen we zelf ook wat we leuk vinden en waar we goed in zijn: mensen begeleiden naar een nieuwe passende baan. En natuurlijk niet zomaar een baan, maar dé baan!

Meld je hier aan voor een (carrière)gesprek

Persoonlijk contact staat bij ons voorop

Wij vinden het belangrijk dat we vanuit de persoon bemiddelen. Onze slogan is niet voor niets; niet zomaar een baan, maar dé baan. Wij kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en wat je volgende stap kan zijn. Dit vertalen wij naar ons brede en warme netwerk waardoor wij al snel inzien welke baan en werkgever echt bij jou past. Het anders doen en persoonlijker maken van de arbeidsbemiddeling is dan ook waarom Jacqueline en Tanja 15 jaar geleden Captiva begonnen zijn. Luister ons hele verhaal in de podcast op deze pagina.

Meegroeien met kandidaten

Captiva weet dat je mensen en organisaties moet leren kennen en moet begrijpen wat hun drijfveren en ambities zijn. Het volgen en meegroeien van onze kandidaten en klanten, dat is dan ook waar wij blij van worden! Om te horen hoe het gaat na de eerste periode van je nieuwe baan, maar ook tegen de tijd dat de volgende carrierestap weer is aangebroken. Niet voor niets worden kandidaten vaak een klant en klanten worden kandidaat. 

Luister naar Onze podcast

Waarin oprichtsters Jacqueline van Tilburg en Tanja Spiegel vertellen over Captiva. Hoe kennen zij elkaar, hoe is Captiva ontstaan en waar staan ze voor. Luister het direct in de mini podcast hiernaast.

Kwaliteit is eerlijkheid

We zeggen het ook eerlijk als we je niet aan een baan kunnen helpen. Ook bellen we je liever een keer extra om eerlijk onze twijfels voor een nieuwe werkgever aan te geven, dan dat we je blijven overtuigen van een baan die niet past. We geven je ook ongevraagd advies om je verder te helpen. Natuurlijk vanuit respect en vertrouwen, want dat is waar vanuit wij relaties opbouwen.

Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent 

Dat vinden wij voor jou heel belangrijk, maar geldt ook voor ons! Elke dag weer, doen wij wat we leuk vinden en waar we goed in zijn: mensen begeleiden naar een nieuwe passende baan. Daar blijft het niet alleen bij. Ook van het sparren en vrijblijvend meedenken met kandidaten en klanten over de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie worden wij blij. Ontmoet hieronder ons team en stuur een bericht voor een vrijblijvend (carrière)gesprek.

Wie zijn we? Ons team

Jack

Jack is een Nova Scotia Duck Tolling Retriever oftewel een "Toller". Hij is geboren op 28 januari 2016 en is sindsdien vast onderdeel van het Team van Captiva.Jack is gek op spelen en ontvangt graag al het bezoek persoonlijk!

Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.