Senior Manager Organisatieadvies HR

Topbaan
Utrecht

Vacature

Als Senior Organisatieadviseur HR ben je verantwoordelijk voor de advisering van MBK- en Familiebedrijven. Je kan je onder andere bezighouden met organisatie inrichting, HR, leiderschap, coaching- en teamontwikkeling, opvolging en strategievraagstukken. Je hebt de kans hier een eigen multidisciplinaire praktijk op te bouwen binnen de organisatie.

Profiel

Als Senior Organisatieadviseur in het HR vakgebied weet je als geen ander welke veranderingen in werk, mens, organisatie en maatschappij een grote impact hebben op de klanten en de mensen die er (voor) werken. Vanuit een heldere visie op het vakgebied ontwikkel en implementeer je, samen met je klanten, de HR aanpak die nodig is om organisaties en hun mensen toekomstbestendig te maken en om doelen en ambities te realiseren. Hierbij schakel je tussen HR strategie, -instrumentarium, -organisatie, -dienstverlening, -processen en de gewenste medewerker ervaring. Dit doe je vanuit je eigen professie maar ook in samenwerking met collega’s vanuit andere disciplines. Je hebt een verantwoordelijkheid in het HR-adviesteam en je bent in het team verantwoordelijk voor samenwerking, ontwikkeling en professionalisering van de HR advies praktijk. Doorgroeimogelijkheden, ruimte voor persoonlijke initiatieven en persoonlijke ontwikkeling zijn volop aanwezig.

De top 5 van jouw kenmerken

  • Je bent succesvol in business development en het ontwikkelen en onderhouden van interne- en externe netwerken.
  • Je bent gewend om in wisselende teams multidisciplinair en projectmatig samen te werken aan het oplossen van complexe HR problematiek.
  • Je bent een effectieve gespreks- en sparringpartner op bestuurlijk-, directie- en managementniveau en een stevige en onafhankelijk adviseur die in staat is om mensen aan zich te binden.
  • Je structureert problemen en hanteert methodieken om complexe problematiek te ontrafelen, logisch op te lossen en hierover te adviseren.
  • Je bent een nieuwsgierige HR expert met een heldere visie op de uitdagingen van deze tijd en gebruikt je kennis en ervaring om collega’s en klanten te laten groeien.

Wat wij vragen:

  • Minstens 8 jaar ervaring in een vergelijkbare senior HR-rol, bij voorkeur in consultancy
  • Een afgeronde masteropleiding in HR-management, Organisatiepsychologie of een gerelateerd vakgebied.
  • Aantoonbaar succes in het leiden van complexe HR-projecten en het beïnvloeden van organisatorische veranderingen.
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.
  • Uitstekende communicatie- en leiderschapsvaardigheden.
  • Een strategische denkwijze en het vermogen om lange- en korte-termijn HR-doelen te definiëren en te bereiken.

Bedrijfsprofiel

In de dienstverlening van onze opdrachtgever draait het om mensen. Bij deze vooraanstaande consultancy organisatie wordt hard gewerkt aan het opbouwen van sterke relaties met de klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden op het gebied van HR consultancy. De ruim 2.500 medewerkers dragen allemaal bij aan het realiseren van de strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen ze vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Bedrijfscultuur

​​​​​​Er wordt hard gewerkt, maar de balans tussen werk, plezier en privé wordt goed in de gaten gehoude. Wat ze minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. De Academie biedt hiertoe een breed scala aan trainingen en praktijkervaringen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris (van €6000 tot ca. €8000 per maand)
  • Laptop en thuiswerkset/-vergoeding
  • Mobiliteitsbudget
  • Vakantietoeslag van 8,33%
  • 32 vakantiedagen
  • €25,- vergoeding sportabonnement
  • Doorgroeimogelijkheden
logo
Senior Manager Organisatieadvies HR

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Consultant Executive Search bij een open, eerlijke bedrijfscultuur met een hoog fun gehalte.
Amsterdam
Corporate Recruiter met HR taken.
Zeist
Ben jij er klaar voor om de leiding te geven aan een klein en groeiend team in hartje Amsterdam? Sta jij garant voor kwalitatieve matches binnen digital marketing en e-commerce? Lees dan verder!
Amsterdam
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.