Senior Corporate Recruiter

Oirschot
Senior Corporate Recruiter regio Eindhoven

Senior Corporate Recruiter

Wil jij een sleutelrol spelen in de groei van onze opdrachtgever? Als regisseur van alle lopende wervingsprocedures, onderhoud je veelvuldig contact met de managers en collega’s binnen de verschillende business units en weet je de vacatures voor het hoofdkantoor (o.a. ICT, Finance en HR) succesvol in te vullen. Jij bent niet alleen een recruiter; je bent een vernieuwer. Ze moedigen je aan om actief verbeteringen voor te stellen en deze door te voeren. Jouw creativiteit en proactieve houding zijn de drijvende kracht achter positieve veranderingen in hun recruitmentproces.

In deze functie neem je een adviserende rol op je, waarbij je fungeert als sparringpartner voor het management bij alle vraagstukken met betrekking tot instroom. Je wordt een cruciale schakel in het maken van strategische beslissingen en het vormgeven van een doeltreffend instroombeleid.

Daarnaast krijg je de kans om de employer branding naar nieuwe hoogten te tillen. Jij bent de architect van het verhaal en samen met het team ga je werken aan het creëren van een aantrekkelijke cultuur die talent aantrekt en behoudt. Onze klant gaat niet alleen voor logistieke excellentie, maar ze streven ook naar een positieve milieu-impact. Innovatie en duurzaamheid zijn kernthema's op hun agenda. Naast het versterken van de employer branding, krijg je als professional bij hun ook de kans om betrokken te zijn bij diverse projecten. Denk hierbij aan campus recruitment, het verbeteren van de candidate journey en het optimaliseren van het onboardingprogramma. Het gaat verder dan werven; je draagt actief bij aan het vormgeven van een aantrekkelijke en gestroomlijnde ervaring voor zowel nieuwe als toekomstige teamleden. Je weet immers hoe hoe belangrijk een goede sollicitatie-ervaring is, waardoor je voldoende tijd neemt voor zorgvuldig contact en een voorspelbaar proces. Wat voor hun pakketbezorging geldt, geldt ook als belofte naar de sollicitanten: duidelijk, ‘on time’ en persoonlijk!

Ten slotte word je onderdeel van een groeiend HR team (ongeveer 15fte) met een informele, open en eerlijke cultuur. Je werkt met name veel samen met een L&D Specialist en met de Manager Talent Acquisition & Development.

Profiel

Wat neem jij mee?

Ervaring in recruitment, ook ben je op de hoogte van alle online en offline wervingstactieken. Proactief zoek jij een nauwe samenwerking op met stakeholders, waarbij je de diverse belangen goed voor ogen houdt. Je neemt verantwoordelijkheid en pakt eigenaarschap!

En daarnaast ook:

  • Een afgeronde hbo opleiding en een aantal jaren relevante werkervaring;
  • Het vermogen om in een snel veranderende omgeving, resultaatgericht te kunnen werken;
  • Aantoonbare kennis op het gebied van werving, overtuiging én selectie.

Arbeidsvoorwaarden

Als Senior Corporate recruiter kan je rekenen op:

  • Een salaris van maximaal € 5.650,- (o.b.v. fulltime) afgestemd op jouw ervaring en expertise;
  • Contract voor 31 tot 38,75 uur (0,8 – 1,0 fte);
  • Reiskostenvergoeding;
  • Thuiswerkvergoeding;
  • 25 vakantiedagen;
  • Flexibiliteit in werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken (hybride: 50% vanuit huis en 50% op kantoor, maar meer op kantoor werken is natuurlijk ook mogelijk);
  • Aantrekkelijke pensioensregeling met een eigen bijdrage van slechts 3.55%;
  • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
logo

Tanja Spiegel

"Elke dag is weer anders en dat maakt het werk zo leuk!"
Senior Corporate Recruiter

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

HR business Partner bij een snel groeiende organisatie waar je HR verder mag professionaliseren!
Utrecht
Houten
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.