Recruitment Consultant MarCom

Nieuw
Utrecht
Wil je veel afwisseling en zelfstandigheid in je functie? Wil je samenwerken en samen groeien? Kom werken bij ons als Recruitment Consultant met focus op interim bemiddeling! 

Recruitment Consultant MarCom

  • Je brengt vraag en aanbod bij elkaar en bent het eerste aanspreekpunt voor jouw opdrachtgevers en kandidaten; je bent eigenaar van de hele interim procedure.
  • Je werft nieuwe getalenteerde interim professionals met behulp van de juiste mix aan kanalen.
  • Je voert selectie- en kennismakingsgesprekken en legt dit vast; uiteraard leiden we je hier in op als je hier minder ervaring in hebt.
  • Je neemt actief deel aan de voor jou relevante branche bijeenkomsten.
  • Je zorgt dat er nieuwe opdrachtgevers gebruik willen maken van jouw diensten.

Als consultant is je functie veelzijdig en allround. Je kunt op jouw manier op basis van jouw visie, bijdragen aan onze groei.
We geloven in groei door expertise; we zorgen dat jij groeit waardoor jij professionals en organisaties kan laten groeien.

Wat breng jij mee?

Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur richting marketing, communicatie, digitale media of hr, maar een stuk affiniteit met marketing en communicatie is belangrijker dan jouw opleidingsrichting!

Je hebt bij voorkeur een aantal jaar werkervaring in bijvoorbeeld een marketing e/o communicatie functie, maar ook ervaring vanuit de recruitmentbranche sluit aan.

Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wie is onze opdrachtgever?

Het is een bureau op gebied van interim bemiddeling en professionele ontwikkeling in marketing, communicatie en digital. Ze bestaan inmiddels 18 jaar en gelooft in groei door expertise.

We helpen organisaties met het vinden, verbinden en verder brengen van digital-, marketing-en communicatieprofessionals voor interim posities op junior, medior, senior en executive niveau.
Daarnaast hebben ze diverse Digital Young Professional programma’s waarmee we instroom en vernieuwing bieden aan onze opdrachtgevers.

Bedrijfscultuur

De medewerkers zijn vakbevlogen, ondernemend, nieuwsgierig en houden van humor.
Je komt te werken in een gaaf kantoor in Utrecht dat gemakkelijk is te bereiken met het ov of met de auto. Je kunt er gratis parkeren. Ook faciliteren zij dat je optimaal vanuit huis kan werken!

Bij onze opdrachtgever heerst een informele sfeer, collegialiteit staat bovenaan en men viert samen de (gezamenlijke) successen met borrels en personeelsuitjes.

Wat bieden ze jou?

  • Invulling van de vacature op basis van een 40-urige werkweek, maar ook 32 uur is bespreekbaar en er is een goede privé-werkbalans.
  • Een salaris tussen €2.700,- en €4.300,- op basis van 40 uur per week, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
  • Goede secundaire voorwaarden waaronder een leaseauto, laptop, mobiele telefoon en pensioenregeling.
  • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door middel van onder andere individuele en groepstrainingen en cursussen met als kers op de taart een unieke online leeromgeving waar je toegang hebt tot meer dan 400 opleidingen!
  • Alle voordelen van het werken met toonaangevende, veelal beursgenoteerde klanten in een professionele, innovatieve en open bureauomgeving.
  • Goede bereikbaarheid van het kantoor; zowel met de auto als per openbaar vervoer bereikbaar
  • Hybride werken is mogelijk.
logo
Recruitment Consultant MarCom

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Medior Consultant Executive Search bij een open, eerlijke bedrijfscultuur met een hoog fun gehalte.
Amsterdam
Wil jij een brede rol waar je zowel recruitment als HR taken hebt? En vind je het leuk om deze afdeling op te gaan zetten? Jouw ideeën en lange termijn visie zijn meer dan welkom!
Schijndel en Amsterdam
Een unieke kans voor een Sales Manager met ambitie!
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.