Consultant Finance

Den Bosch
Consultant Executive Search bij een bureau met een open en eerlijke bedrijfscultuur met een hoog fun gehalte.

Vacature Consultant Finance

Voor een nieuw te openen kantoor in Den Bosch is onze opdrachtgever op zoek naar een consultant Finance. Zowel voor klanten als kandidaten ben je adviseur en klankbord. Daarbij is het belangrijk om de klant goed te leren kennen, te adviseren, te challengen op de inhoud en actief bij te dragen aan hun employer branding. Samen met de klant schrijf je een echt aansprekend functieprofiel dat een realistisch inzicht geeft in de positie en de organisatie. Op die manier kan je de beste talenten uit de markt enthousiasmeren voor de juiste positie en organisatie. Door hun inhoudelijke kennis weten zij precies wat financials in achtergrond en bagage nodig hebben om uiteindelijk de stap te maken naar de CFO positie. Richting de kandidaat acteer je dan ook als coach en sparringpartner en geef je advies over de mogelijke loopbaanstappen en -ontwikkeling. Je onderzoekt wat de ideale vervolgstap is en welk type bedrijf het beste past. Je bent hun klankbord en daar om ervoor te zorgen dat zij de juiste keuze maken voor een setting die écht past bij hun ambitie en persoonlijkheid en waar ze zich hopelijk weer meerdere jaren goed kunnen ontwikkelen.

Profiel Consultant Finance

Wat onze opdrachtgever het meest belangrijk vindt is dat iemand als persoon bij hun past. Iemand die op maandag met een glimlach naar kantoor gaat, die kan genieten van successen, kan relativeren wanneer nodig en positief is ingesteld. Je houdt van hard werken maar sluit ook graag aan bij de borrels, events en bootcamps!

  • Vanaf 3 jaar werkervaring, met minimaal HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Energiek, gedreven, en enthousiast met een oprechte interesse in mens en (potentiële) opdrachtgever;
  • Wil om te leren, met een resultaatgerichte, commerciële en servicegerichte instelling;
  • Hoge mate van flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Goed in staat om met ad-hoc vraagstukken om te gaan en meerdere projecten naast elkaar kan managen.

Note: A thorough understanding of the Dutch language is mandatory.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een innovatief executive search bureau met kantoren in Amsterdam en Rotterdam en per 1 januari a.s. gaan ze een kantoor openen in Den Bosch. Vanaf de start is het doel geweest om een topspeler te zijn in Executive Search en Interim Management binnen Finance, Tax en Treasury.

Een bureau dat zich met name richt op het senior segment in Finance; CFO’s en hun direct reports. Om hum netwerk te helpen in contact te komen met de talenten van de toekomst en deze future CFO’s eerder in hun carrière te leren kennen, is in 2019 een 2e label opgericht. Dit label is de executive search partner voor de high potentials; gedreven financials die een tweede of derde stap in hun carrière maken.

De organisatie bestaat uit een hecht en gedreven team van 26 collega’s die allemaal oprechte passie hebben voor het vak. Een mix van partners, (senior) consultants, researchers, office managers, marketing manager en natuurlijk finance.


Bedrijfscultuur

Werken bij onze opdrachtgever betekent onderdeel zijn van een sterk team met een oprechte passie voor het vak. Ze staan voor kwaliteit, inhoudelijke expertise en een persoonlijke aanpak. Ze werken met z’n allen nauw samen, helpen elkaar, delen netwerk, kennis en best practices. Samen hebben ze één doel voor ogen: financials en organisaties succesvoller maken. Ze gaan voor een lange termijn relatie met hun netwerk en adviseren altijd vanuit oprechte betrokkenheid. Naast dat ze samen hard werken, hebben ze ook ontzettend veel plezier en delen ze samen hun successen. Ze zijn allemaal anders en iedereen heeft een unieke bijdrage aan het team. Ze lunchen samen, sporten tijdens de maandag Bootcamp of gaan samen paddelen. Ze bespreken en brainstormen over hun strategie bij de off-sites en vieren hun successen tijdens de vele uitjes;
Hiernaast vinden ze persoonlijke – en professionele ontwikkeling heel belangrijk, zowel on the job als met behulp van interne en externe trainingen.

Arbeidsvoorwaarden Consultant Finance

Dit krijg je ervoor terug
Bemiddelen in het hoogste segment? Bij onze opdrachtgever kan het gewoon. Je krijgt als consultant in ieder geval:

  • een brutojaarsalaris tussen de € 45.000 en € 80.000.
  • een lucratieve bonus, afhankelijk van je resultaten, bovenop je salaris.
  • een auto van de zaak.
  • 25 vakantiedagen.
  • een prima pensioenregeling.
logo

Jacqueline van Tilburg

"Het maken van de ultieme match: daar doe ik het telkens voor!"

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Weet jij new (digital) marketing leaders met het bedrijfsleven te verbinden?
Haarlem

Kom werken bij Captiva als interim HR professional!

Bilthoven
Gaat jouw hart sneller kloppen als we zeggen dat jij een geheel nieuw team mag aansturen? Dan zoeken wij jou!
Dordrecht
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.