Corporate Recruiter

Nieuw
Amsterdam
Het klimaat is onderwerp van de dag. In deze organisatie kan jij je steentje bijdragen aan een organisatie die zich inzet om ondernemend Nederland CO2 neutraal en circulair te laten ondernemen!

Vacature

Als Corporate Recruiter ben je samen met een collega recruiter verantwoordelijk voor het talent op het hoofdkantoor van deze groeiende organisatie!

We zijn op zoek naar een bevlogen Corporate Recruiter die klaar is om de leiding te nemen in zowel werving als employer branding. Een essentieel onderdeel van jouw rol is het meeontwikkelen van een recruitmentplan en het opstellen van een roadmap voor employer branding. Jij bent de strateeg achter de wervingsaanpak en ontwikkelt en leidt strategieën om het juiste talent aan te trekken. Hierin krijg je de nodige verantwoordelijkheid en vrijheid.

Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor het gehele wervingsproces van vacaturecreatie tot salarisonderhandelingen. Je leidt projecten die de organisatie positioneren als aantrekkelijke werkgever en je bent in staat een recruitmentplan op te stellen. Vanzelfsprekend heb je regelmatig contact met de hiring managers en je denkt graag mee met de business. Jouw initiatief en ideeën om recruitment te verbeteren wordt gewaardeerd! Kortom, een veelzijdige rol in een gezellig en gedreven team waarbij je de mogelijkheid krijgt om de toekomst van het wervingsproces verder vorm te geven!

Profiel

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Je stelt nieuwe kandidaten voor aan de business, faciliteert het sollicitatieproces en bewaakt van begin tot eind de voortgang en de kwaliteit.
  • Je neemt de lead over de recruitmentafdeling
  • Je bent eigenaar van het sollicitatieproces
  • Je bent kartrekker in projecten zoals Employer Branding, Job Marketing en Recruitment Metrics
  • Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijks Recruitmentplan
  • Voeren van sollicitatiegesprekken en selectiegesprekken
  • Onderhouden van contacten met externe recruitmentbureaus
  • Je zet jouw expertise in om onze werkenbij-site up to date te houden

Vereisten

  • Hbo werk- en denkniveau aangevuld met meerdere jaren werkervaring als recruiter;
  • Ervaring met het managen van het recruitment proces van A tot Z;
  • Sterk in project- en procesmanagement
  • Initiatiefrijk en gedreven, jij weet wat er nodig is om recruitment verder te professionaliseren en hoe we ons werkgeversmerk kunnen versterken.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een dynamisch en snelgroeiend familiebedrijf waar inmiddels ongeveer 200 enthousiaste collega’s werken! Met een digitaal ecosysteem hebben ze een unieke positie en groeien ze hard. Dat blijkt wel uit het feit ze zijn uitgeroepen tot Beste Onderneming van 2022! Een eervolle prestatie!

Bedrijfscultuur

Onze opdrachtgever is al zes jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle! Zij behoren tot een van de snelst groeiende grote bedrijven van Nederland!

Arbeidsvoorwaarden

  • Een veelzijdige functie waarbij je een belangrijke rol hebt om verdere groei te realiseren;
  • Een prima salaris en een goede pensioenregeling;
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 3,5 ATV dagen;
  • Werken in een snel groeiende omgeving waar je actief bijdraagt aan onze missie om Nederland duurzaam en CO2 -neutraal te laten ondernemen;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen, seminars en trainingen om jezelf te ontwikkelen.
logo
Corporate Recruiter

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Heb je ervaring als recruiter in een high demanding omgeving en wil je de overstap maken van bureauzijde naar corporate recruitment? Wellicht ben jij dan de corporate recruiter die onze opdrachtgever zoekt! 
Amsterdam
Houten
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.