Loopbaanadviseur

Vacature Loopbaanadviseur

Jij speelt in deze functie een grote rol in de loopbaan van jonge ingenieurs!

Je zal dagelijkse veel contact hebben met de jonge ingenieurs die onze opdrachtgever verder helpt in hun carrière: technische mbo-, hbo- en wo-studenten en jonge ingenieurs tot 4 jaar werkervaring. Je voert adviesgesprekken om erachter te komen wat voor baan er bij ze past, levert een bijdrage aan de trainingen en workshops die voor hen worden organiseren en begeleidt ze bij het vinden van een passende (bij)baan! Dit laatste betekent dat je bij iedere stap in het sollicitatietraject betrokken bent en adviseert: van de oriëntatie tot en met het keuzemoment en de start.

Omdat dit een 360 graden rol betreft, heb je ook contact met bedrijven en overheden waar onze opdrachtgever mee samenwerkt. Jij onderhoudt en verdiept deze relaties en maakt hen blij met mooie matches. Je vindt het leuk om een stuk new business te creëren en nieuwe bedrijven bekend te maken met het unieke concept van onze opdrachtgever! Dit maakt de functie heel divers, iedere week is weer totaal anders dan de vorige.

Na de bemiddeling ben je de loopbaanadviseur van je eigen medewerkers en begeleidt je ze naar een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Je voert evaluatiegesprekken, adviseert bij loopbaanvraagstukken, voert ontwikkelgesprekken en lost problemen op. Ook zorg je voor de juiste soft-skills trainingen voor je medewerkers.

Wie ben jij?

Hier geen lange opsomming van gewenste ervaring, want onze opdrachtgever vind het veel belangrijker wie jij bent!

  • Je bent zelf startend, nieuwsgierig, luistert goed en ziet kansen;
  • Het opbouwen van relaties is jouw tweede natuur;
  • Je wilt (mee-)groeien in een dynamische omgeving
  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Jouw karakter laat zich omschrijven als betrokken en je wilt graag meedenken over de verdere ontwikkeling van jezelf en de organisatie.

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever voegt veel waarde toe met hun loopbaanadviseurs en dienstverlening. Door het unieke model werkt ze toe naar een duurzaam gemaakte match. Kandidaten willen graag met onze opdrachtgever samenwerken en committeren zich aan haar.

Deze rol is daarom ook uitstekend geschikt wanneer je al in de arbeidsbemiddeling werkt maar op zoek bent naar meer inhoud in je baan en werkomgeving. Ook als je meer verantwoordelijkheden en ontwikkeling zoekt kunnen wij die je bieden. Nog geen of minder werkervaring? Dan leiden we je graag op tot volwaardig accountmanager / loopbaanadviseur!

Wat bieden we jou?

  • een ontzettend leuk, energiek en ambitieus team;
  • een voor jou op maat gemaakt opleidingsprogramma inclusief persoonlijke coaching en trainingen;
  • altijd goede en gemotiveerde kandidaten die exclusief met onze opdrachtgever samenwerken;
  • de vrijheid om het op je eigen manier te doen; resultaat telt en wij sturen niet op KPI's;
  • actieve en persoonlijke begeleiding door een interne coach;
  • een leaseauto, een mobiele telefoon en een laptop zodat je flexibel kunt werken. Bijvoorbeeld thuis en op onze andere vestigingen;
  • een informele sfeer: borrels, uitjes, activiteiten, jaarlijks een weekend weg, etc.
  • een collectieve bonusstructuur. Ieder kwartaal ontvang je bij het behalen van de target €400,- bruto bonus o.b.v. een fulltime dienstverband. Je mag hier ook extra vakantiedagen of cursussen van kopen;
  • een individuele bonus op basis van je resultaten, dit kan oplopen tot meerdere maandsalarissen per jaar;
  • Het salaris voor deze rol ligt tussen de €2400 - €3800 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband. Dit is afhankelijk van het aantal jaar werkervaring. Groei jij in je rol? Dan groeit je salaris bij ons flink mee.

Dus, wil jij samen met een gezellig team van ambitieuze, jonge mensen jezelf ontwikkelen en (leren) meedraaien op het hoogste niveau? Neem dan zeker contact op met Tim van Doorn op 06-29620911 of timvandoorn@captiva.nl

logo
Loopbaanadviseur

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Senior Corporate Recruiter regio Eindhoven
Oirschot
L&D Specialist Oirschot
Oirschot
HR Business Partner bij Anamet Europe
Amsterdam
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.