Key Accountmanager

Nieuw
Utrecht
Key Accountmanager bij detachering/ consultancy bedrijf in Utrecht

Vacature

Als Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille binnen deze consultancy organisatie. Je zorgt voor het beheer en de uitbouw van de bestaande klanten door het identificeren van nieuwe kansen, het genereren van leads en het sluiten van deals. Vanzelfsprekend volg je ook de trends in de markt. Voor de consultants die actief zijn bij jouw klanten, ben jij het eerste aanspreekpunt. In jouw rol als Account Manager zorg je dat er een duidelijke opdrachtomschrijving is en monitor je de voortgang van de opdracht bij de klant met als doel een ultieme klanttevredenheid.

Moet er worden onderhandeld over een contract of het sluiten van een deal? Jij staat vooraan en weet hierbij rekening te houden met winstgevendheid en de klanttevredenheid. Daarnaast vind je het leuk om klantbehoeften te analyseren, mee te denken in oplossingen en de toevoegde waarde van de dienstverlening aan klanten te presenteren. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, je werkt samen met je collega’s binnen het interne team en zorgt er samen voor dat projecten succesvol worden uitgevoerd en we kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant. Kortom, je realiseert graag de ambities van zowel de opdrachtgever als hun consultants!

Profiel

Wat neem je mee

  • Ervaring als gesprekspartner voor freelancers/consultants op hbo werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen de consultancy branche (is een pre);
  • Sterk relatiebeheer, klantgerichtheid en uitstekende onderhandelingsvaardigheden;
  • Commercieel inzicht, resultaatgerichtheid en een ‘getting things done mentality’;
  • Zelfstandigheid, initiatiefrijk, ondernemend en gedreven om doelen te behalen;

Bedrijfsprofiel

Over onze opdrachtgever

Het realiseren van de ambities van hun consultants en hun opdrachtgevers. Dat doet onze opdrachtgever op zijn eigen manier. Hun waarden: plezier, betrokkenheid, ontwikkeling, open en wendbaar, hanteren zij als hun kompas in alles wat ze doen.

De consultants hebben de mogelijkheid om voor verschillende klanten te werken, maar wel vanuit hun eigen cultuur. Dit resulteert in een omgeving die bij ze past. Waarin de betrokkenheid bij de club en elkaar groot is en waarin je echt impact hebt op jouw eigen klant en je eigen werkomgeving bij onze opdrachtgever. Dus geen politiek en omslachtig gedoe, maar direct, informeel, transparant en eerlijk. En als je thuis wilt werken, dan werk je toch lekker thuis!

Sommige collega’s noemen het een werkfamilie. Anderen work hard, play hard! Bij onze opdrachtgever houden ze in ieder geval van feestjes, reisjes, leuke en nuttige bijeenkomsten, relaxed met elkaar omgaan en alles wat plezier geeft.

Arbeidsvoorwaarden

Bij onze opdrachtgever word je onderdeel van het interne team en krijg je de unieke kans om mede invulling te geven aan de groei van deze organisatie. Je krijgt volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, mee te denken en nieuwe activiteiten te proberen. Kortom: je wordt volop gefaciliteerd om je eigen ambitie vorm te geven. Voor de werkzaamheden in jouw rol als Key Accountmanager bieden ze je het volgende:

  • Een salaris tussen de €4.000,- en €5.500,- euro o.b.v. 40 uur (exclusief bonus);
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaarbasis;
  • Mobiliteitsbudget;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget;
  • Maandelijkse events met gezellige collega’s.
logo

Jacqueline van Tilburg

"Het maken van de ultieme match: daar doe ik het telkens voor!"

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Ondernemend in een scale up! 

Wil jij je als executive search consultant door ontwikkelen bij een hooggespecialiseerde niche speler in de top van de markt? Solliciteer en wordt onderdeel van dit betrokken team dat houdt van het search vak!

Amsterdam
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.