Corporate Recruiter

Nieuw
Amersfoort
Een rol met impact in een succesvolle, snel veranderende organisatie.

Vacature Corporate Recruiter

Als Talent Acquisition & Employer branding Specialist ben je onderdeel van het HR Team en werf je nieuwe talenten voor verschillende Business Lines en Product Development. Denk hierbij aan Sales & Marketing, Customer Success, talent voor de Consulting-tak en IT specialisten.

Absoluut geen eenvoudige klus, want talent is schaars en we groeien dermate hard dat we flink wat nieuwe collega's kunnen gebruiken. Aan jou om de juiste professionals te identificeren en ervan te overtuigen dat je meer biedt dan 'zomaar' een goed salaris. Denk bijvoorbeeld aan de impact die onze opdrachtgever makt richting hun klanten en de schat aan interne ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Je wordt verantwoordelijk voor het aannemen van de juiste collega's die graag het verschil maken. Je bent actief op zowel operationeel-, als op tactisch- en strategisch niveau, initieert nieuwe projecten en voert deze uit. Uiteraard sta je dicht bij de business, zodat je weet wat er speelt en wat eraan zit te komen. Je speelt een belangrijke rol in het optimaliseren van de in- en doorstroom processen.

Profiel Corporate Recruiter

  • Bachelor of Masterniveau, 3+ jaar recruitment ervaring
  • Als je die ervaring zowel in corporate als bureau settings hebt opgedaan, top!
  • Thuis in recruiting tools als LinkedIn Recruiter Seats
  • Arbeidsmarktcommunicatie kennis is welkom, maar geen harde eis
  • Teamspeler die inzichten graag deelt en anderen beter wil maken
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar, uiteraard hanteren we flexibele werktijden.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een toonaangevende HR-dienstverlener in Nederland met ongeveer 1.000 medewerkers. Met een portfolio van online diensten en software op het gebied van Human Capital Management (HCM) dragen ze concreet bij aan het succes van hun 10.000 klanten en hun medewerkers. En dat al bijna vijftig jaar.

Bedrijfscultuur

Een informele bedrijfscultuur waarbij je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.Een open en directe manier van communicatie en veel vrijheid.

Arbeidsvoorwaarden Corporate Recruiter

Verder krijg je

  • Een rol met impact in een succesvolle, snel veranderende organisatie
  • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak
  • Een fulltime bruto salaris (afhankelijk van ervaring)tussen de €4000 en €5000 bruto aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een thuiswerkvergoeding.
  • Een laptop en smartphone
  • De mogelijkheid om parttime, flexibel en thuis te werken
logo

Tanja Spiegel

"Elke dag is weer anders en dat maakt het werk zo leuk!"

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Senior Corporate Recruiter regio Eindhoven
Oirschot

Kom werken bij Captiva als interim HR professional!

Bilthoven
Commercieel Adviseur Sociaal Domein, Amsterdam
Amsterdam
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.