Corporate Recruiter

Breda

Vacature

Onze opdrachtgever is hét grootste uitzendbureau voor het mkb van Nederland en daar zijn zij trots op! Groeien, samenwerken en presteren, dat is waar het om draait. Om dat elke dag waar te blijven maken willen ze hun team, versterken met een recruiter die moeiteloos nieuw talent weten te bereiken en te verleiden voor deze organisatie, ook als dit talent nog nooit gedacht heeft aan een baan als intercedent..

Als corporate recruiter maak je onderdeel uit van het HR team en ga jij:

  • Vanuit jouw eigen regio actief op zoek naar talent voor de vestigingen in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Om te blijven groeien zijn ze continu op zoek naar startend talent en ervaren arbeidsbemiddelaars. Je werkt hierbij nauw samen met de vestigingen en de district managers, zij zijn jouw (interne) klanten.
  • Je brengt het traineeship voor intercedenten onder de aandacht, in samenwerking met het MarCom-team.
  • Aan de slag met Campusrecruitment. Jij kent de hogescholen in jouw regio en neemt deel aan banenbeurzen, informatiebijeenkomsten en voorlichtingsmiddagen. Jij weet stagiaires warm te maken voor een leuke stage en haalt pas afgestudeerden over om bij hun aan de slag te gaan als intercedent.
  • Jobboards, social media en andere kanalen inzetten.
  • Ervoor zorgen dat de binnenkomende stroom aan reacties en aangedragen kandidaten op een vlotte en enthousiaste manier wordt opgepakt.
  • De eerste selectie doen, waarbij je bij interessante kandidaten een interview afneemt op een vestiging in de buurt en bij wederzijdse interesse neem je hem/haar in procedure. Je weet als geen ander de juiste vragen te stellen aan de kandidaat en hem of haar op de juiste manier te introduceren binnen de organisatie.
  • Assessments afnemen en deze uitgebreid doornemen met de kandidaat.
  • Een passend baanaanbod opstellen voor de kandidaten die perfect passen bij onze opdrachtgever.

.

Profiel

Ben jij onze corporate recruiter? Dan heb je:

  • HBO werk en denk niveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring met recruitment (bij voorkeur in de uitzendbranche)
  • Sterke communicatieve en adviserende vaardigheden
  • Rijbewijs B

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is hét grootste uitzendbureau voor het mkb van Nederland en daar zijn zij trots op! Groeien, samenwerken en presteren, dat is waar het om draait. Om dat elke dag waar te blijven maken willen ze hun team, versterken met een recruiter die moeiteloos nieuw talent weten te bereiken en te verleiden voor deze organisatie, ook als dit talent nog nooit gedacht heeft aan een baan als intercedent..

Arbeidsvoorwaarden

Wat zij bieden

  • Een afwisselende baan voor 24 tot 40 uur in jouw eigen regio!
  • Jaarlijkse bonus (o.b.v. groei van de organisatie)
  • Een auto, laptop en een telefoon, je werkt mobiel dus moet je ook mobiel zijn!
  • Benefit Budget. Je kan meer vakantiedagen kopen, een deel uit laten betalen of producten kopen met bruto/netto voordeel
  • Gunstige pensioenregeling, met mogelijkheid tot bijsparen, en je kan deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering.
  • Leuke en gezellige collega's, die buiten werktijd ook regelmatig contact met elkaar hebben of vrijdagmiddag na de borrel nog even de stad in gaan of samen gaan trainen voor het per fiets beklimmen van een berg in Frankrijk of per Ski er weer vanaf in Oostenrijk
logo

Jacqueline van Tilburg

"Het maken van de ultieme match: daar doe ik het telkens voor!"

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Senior Corporate Recruiter regio Eindhoven
Oirschot
Het klimaat is onderwerp van de dag. In deze organisatie kan jij je steentje bijdragen aan een organisatie die zich inzet om ondernemend Nederland CO2 neutraal en circulair te laten ondernemen!
Amsterdam
Houten
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.