Medior Consultant Finance

Amsterdam
Medior Consultant Executive Search bij een open, eerlijke bedrijfscultuur met een hoog fun gehalte.

Vacature Medior Consultant Finance

Top of the bill. Bemiddel tussen ervaren finance professionals in de zakelijke dienstverlening en de meest aansprekende organisaties. Door in contact te blijven met beide partijen, zit jij midden in het spel van vraag en antwoord. En daarin weet jij de weg.

We hoeven niet tot in detail te weten hoe jij je werk aanvliegt, zolang je er maar plezier in hebt én resultaten boekt. Want bij onze opdrachtgever willen ze mensen blij maken. Blij met een nieuwe functie of klus, of blij met een ervaren financieel specialist die een organisatie bij de hand neemt. Dat kan gaan om een finance director Stedelijk Museum in Amsterdam, of een nieuwe CFO voor Carré. Ook de wereld van private equity is voor hun bekend terrein. De organisaties waarvoor jij aan de slag gaat, zijn voor 95% actief in de profit. Nu je de setting een beetje begrijpt, snap je dat we op zoek zijn naar een: medior consultant

Nieuwe business, warme contacten
Je beweegt je in een bijzondere tak van sport. Jij komt in de lucht als organisaties financieel specialisten nodig hebben en soms zelfs nog eerder. Ondertussen heb jij al een aantal geschikte kandidaten in je netwerk. De puzzel lijkt daarmee snel gemaakt, al moeten er in het proces de nodige formaliteiten worden afgerond. De ene keer gaat dat soepeler dan de andere, maar ook daarin weet jij de regie te behouden. Je bestrijkt een brede range aan opdrachtgevers en ziet je netwerk met organisaties én kandidaten per week groeien. Zo blijf jij relevant voor hen én voor onze opdrachtgever. In hoofdlijnen zet jij in op het:

  • genereren van nieuwe business.
  • managen van relaties; jij houdt alle betrokken partijen op de hoogte en stelt je daarin dienstbaar op.
  • meedenken met collega’s, waarmee je hen ondersteunt in de bemiddeling. Je doet het immers met elkaar.

Profiel Medior Consultant Finance

Jouw kwaliteiten
Jij bent, net als een kameleon, in staat je aan te passen aan je omgeving. In dit geval je doelgroep. Je spreekt de taal en snapt hun beweegredenen. Dat maakt het voor jou makkelijker te begrijpen wat ze zoeken. In communicatief opzicht kom je daardoor ook zeer sterk voor de dag. Bovendien ben je iemand die de verantwoordelijkheid kan nemen door op de juiste manier gebruik te maken van de vrije rol die je als senior consultant hebt. Jouw achtergrond ziet er als volgt uit:

  • hbo+-werk- en -denkniveau.
  • minimaal 3 tot 5 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling
  • ervaring met klantmanagement waarbij een hoge mate van dienstverlening centraal stond.

Note: A thorough understanding of the Dutch language is mandatory.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een innovatief executive search bureau in Amsterdam. Een bureau dat zich met name richt op (senior) management niveau posities met een duidelijke focus op Finance, Tax, Treasury en Legal. Een bureau dat veel zorg besteed aan hun opdrachtgevers én aan de kandidaten. Tevens zijn ze zeer actief in het uitbouwen van professionele netwerkorganisaties. Het bureau is opgericht in 2005 en bestaat momenteel uit 15 medewerkers.


Bedrijfscultuur

Een open, eerlijke bedrijfscultuur met een hoog fun gehalte! Bij onze opdrachtgever werken gedreven mensen die een passie hebben voor het werving en selectie vak! ! Ze bemiddelen met name senior posities en werken met name op basis van exclusiviteiit. Uiteraard wordt er gekeken naar je commerciële resultaten, maar je bent niet gebonden aan strakke kaders of targets.

Arbeidsvoorwaarden Medior Consultant Finance

Dit krijg je ervoor terug
Bemiddelen in het hoogste segment? Bij onze opdrachtgever kan het gewoon. Je krijgt als senior consultant in ieder geval:

  • een brutojaarsalaris tussen de € 45.000 en € 60.000.
  • een lucratieve bonus, afhankelijk van je resultaten, bovenop je salaris.
  • een auto van de zaak.
  • 25 vakantiedagen.
  • flexibele werktijden: je werkt wanneer het jou uitkomt.
  • een prima pensioenregeling.
logo

Jacqueline van Tilburg

"Het maken van de ultieme match: daar doe ik het telkens voor!"

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Rotterdam
Voor een gedreven en enthousiaste Vestigingsmanager. Jouw werk maakt hét verschil in het leven van patiënten
Nieuwegein
Weet jij new (digital) marketing leaders met het bedrijfsleven te verbinden?
Haarlem
Commercieel Adviseur Sociaal Domein, Amsterdam
Amsterdam
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.