Close

Ervaringen van professionals

Geoffrey Ottens, Recruitment Consultant bij Kelly Financial Resources

"Ik heb Captiva leren kennen als een uitstekende partner voor het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Dankzij de persoonlijke benadering en daarbij het zeer prettige en open gesprek met Jacqueline heeft uiteindelijk gezorgd voor de perfecte match tussen mij en mijn nieuwe werkgever."

Inez Stiekema, Regiomanager

"Door oprechte interesse te tonen in de kandidaat, het actief onderhouden van hun netwerk en hun inhoudelijke kennis van het het vak onderscheiden de dames van Captiva zich in een markt vol concurrenten. Discretie staat voorop, afspraken worden nagekomen en loze beloftes worden gewoonweg niet gedaan. Zowel als kandidaat en als opdrachtgever zal ik bij ze terug blijven komen."

Kaoutar Anfal, Consultant bij Secretary +

Twee jaar geleden heb ik met Jacqueline van Captiva een zeer prettig gesprek gehad. Als starter zonder werkervaring, was het voor mij erg lastig om een baan te vinden. Ik wilde toen erg graag als Consultant werken maar gezien mijn opleiding "Communicatie" was de kans niet erg groot. Desondanks luisterde zij erg goed naar mijn wensen en zag ze in mij de gedrevenheid en enthousiasme, die anderen niet zagen. Een maand later mocht ik op gesprek bij Secretary Plus en ben ik nu twee jaar werkzaam als Consultant. Nu heb ik wederom Captiva benaderd, omdat ze luisteren en een uitstekende matchmaker zijn!! Ik ben overtuigd van de missie en visie van Captiva!

Edith Blok, Accountmanager Interim Marketing Professionals, VODW

De enthousiaste en ervaren recruiters van Captiva verstaan hun vak. Zij hebben mij bemiddelt in een baan die volledig bij me past, ook al leek ik dat op het eerst gezicht misschien niet zo te zijn. De mensen achter Captiva zijn accuraat en snel in de terugkoppeling. Dit is exact waar je behoefte aan hebt in een spannende procedure voor een nieuwe job.

Daphne Boogh, Manager Fieldmanagement

Enkele jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Captiva. Al bij binnenkomst viel mij de frisse inspirende omgeving op. En ook de gesprekken die ik heb gevoerd waren naast informatief vooral ook inspirerend en stimulerend. Het is prettig om in gesprek te gaan met professionals die uit eenzelfde omgeving komen en zich zeer goed kunnen inleven in zowel de baan als de kandidaat. De interesse die er is voor de persoon achter een cv is overduidelijk, het gaat niet alleen om wat je kan maar ook om wie je bent!

Door de jaren heen heb ik zelf meerdere wisselingen van banen en interim opdrachten gehad en al die tijd is Captiva voor mij een terugkerend onderdeel geweest. Het initiatief vanuit Captiva geeft voor mij aan dat zij belang hecht aan langdurige relaties en interesse heeft in mensen. Captiva zal voor mij altijd een organisatie zijn waaraan ik zal denken zowel als kandidaat maar ook als mogelijke opdrachtgever.

Jaap Coevering, Interim Recruiter

Ik ben blij om te zien dat jullie 'Afspraak is afspraak' en 'Doe wat je zegt en zeg wat je doet' prominent op de site hebben geplaatst! Dit is namelijk zoals ik de samenwerking met jullie destijds heb ervaren en zoals ik zelf ook gewend ben om te werken. Helaas is het me, in de afgelopen maand waarin ik weer op zoek was naar een nieuw project, weer regelmatig opgevallen dat intermediairs en corporate recruiters deze basis niet kennen.

Fenneke Thors, Accountmanager

Captiva ken ik al weer zo'n 7 jaar. Ze hebben me vaak geholpen met sollicitatie gesprekken en afgelopen zomer heb ik gebruik gemaakt van hun loopbaan coach traject. Hier heb ik veel profijt van gehad en werd ik weer terug gezet in mijn kracht. Je leert jezelf goed kennen en weet precies wat je belangrijk vindt in een organisatie, wat je sterke en minder sterke kanten zijn. Captiva is altijd een organisatie geweest waar ik een warm gevoel van overhoud. Ze zijn consequent in het onderhouden van contacten en vergeten je verjaardag nooit;)
Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen.
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close