Close

Ervaringen van professionals

Sarah Wissink, Consultant bij LEMON search& connection

"Ik ben getipt om met Captiva contact op te nemen en ben daar nog steeds zo dankbaar voor! Dankzij een hele persoonlijke benadering en oprechte interesse om mij verder te helpen in mijn loopbaan, heeft Tanja er uiteindelijk voor gezorgd om mij te matchen met een bedrijf die heel erg aansluit bij mijn waardes. Ik had direct het gevoel dat Tanja meteen door had wie ik was, wat ik zocht en wat vooral niet en wel bij mij zou passen. Dit gaf mij veel vertrouwen en de motivatie dat ze mij zouden matchen met het juiste bedrijf".

Inez Stiekema, Regiomanager

"Door oprechte interesse te tonen in de kandidaat, het actief onderhouden van hun netwerk en hun inhoudelijke kennis van het het vak onderscheiden de dames van Captiva zich in een markt vol concurrenten. Discretie staat voorop, afspraken worden nagekomen en loze beloftes worden gewoonweg niet gedaan. Zowel als kandidaat en als opdrachtgever zal ik bij ze terug blijven komen."

Elise van Steenwijk, Senior recruitment consultant bij Badenoch & Clark

"Ik ken Captiva via een vriendin van mij, zij tipte mij dat Captiva veel leuke contacten heeft bij bedrijven die voor mij interssant zijn. En dat heb ik gemerkt; ik had snel een aantal gesprekken en binnen 3 weken een nieuwe baan! Ik kan Captiva aanraden omdat ze erg gericht zijn op de wensen van de kandidaat." 

Edith Blok, Accountmanager Interim Marketing Professionals, VODW

De enthousiaste en ervaren recruiters van Captiva verstaan hun vak. Zij hebben mij bemiddelt in een baan die volledig bij me past, ook al leek ik dat op het eerst gezicht misschien niet zo te zijn. De mensen achter Captiva zijn accuraat en snel in de terugkoppeling. Dit is exact waar je behoefte aan hebt in een spannende procedure voor een nieuwe job.

Daphne Boogh, Manager Fieldmanagement

Enkele jaren geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Captiva. Al bij binnenkomst viel mij de frisse inspirende omgeving op. En ook de gesprekken die ik heb gevoerd waren naast informatief vooral ook inspirerend en stimulerend. Het is prettig om in gesprek te gaan met professionals die uit eenzelfde omgeving komen en zich zeer goed kunnen inleven in zowel de baan als de kandidaat. De interesse die er is voor de persoon achter een cv is overduidelijk, het gaat niet alleen om wat je kan maar ook om wie je bent!

Door de jaren heen heb ik zelf meerdere wisselingen van banen en interim opdrachten gehad en al die tijd is Captiva voor mij een terugkerend onderdeel geweest. Het initiatief vanuit Captiva geeft voor mij aan dat zij belang hecht aan langdurige relaties en interesse heeft in mensen. Captiva zal voor mij altijd een organisatie zijn waaraan ik zal denken zowel als kandidaat maar ook als mogelijke opdrachtgever.

Jaap Coevering, Interim Recruiter

Ik ben blij om te zien dat jullie 'Afspraak is afspraak' en 'Doe wat je zegt en zeg wat je doet' prominent op de site hebben geplaatst! Dit is namelijk zoals ik de samenwerking met jullie destijds heb ervaren en zoals ik zelf ook gewend ben om te werken. Helaas is het me, in de afgelopen maand waarin ik weer op zoek was naar een nieuw project, weer regelmatig opgevallen dat intermediairs en corporate recruiters deze basis niet kennen.

Fleur de Prée, Tenderspecialist bij Hago Nederland

Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Captiva. Na een zeer prettig gesprek met Tanja, volgde het eerste gesprek bij Hago Nederland. Tanja is van het begin tot het einde van het sollicitatietraject zeer betrokken geweest. Zo was er in iedere fase contact per telefoon, e-mail en/of WhatsApp, waarbij er altijd ruimte was voor vragen of een gezellig praatje. Een prettige persoonlijke en professionele benadering waarmee Tanja een hele mooie match tot stand bracht; ik ben blij met Captiva!  

 

Recente vacatures
 Naarden
[chapo]
 Amsterdam
Leuke rol voor een recruiter met interesse in contentmarketing
 Naarden
[chapo]
 Utrecht
Mooie stap voor bijv. een intercedente die richting HR wil!
 Zeist
[chapo]
 Amsterdam
[chapo]
 Zuid-Holland
Corporate recruiter bij een middelgroot regionaal accountancy kantoor
 Renswoude
Mooie rol als corporate recruiter waarbij je verantwoordelijk bent voor de staffuncties,
 Utrecht
Wij zoeken een bidmanager in Utrecht
 Bunnik
Leuke functie als corporate recruiter in combinatie met fieldmanagement.
Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons terugbellen.
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Sluiten