Close

Referenties

Caroline Bosch, Regiomanager bij SKON

"Zoals ik het zie en heb ervaren, is werving en selectie van (de juiste) medewerkers, mensenwerk. Geen 'tool' of 'werkproces' kan de vaardigheden van luisteren en (door)vragen vervangen: het blijven de mensen die het moeten doen. En bij Captiva werken mensen die dit niet alleen kunnen, maar het ook doen.
Ik was naarstig op zoek naar twee managers afgelopen jaar, liefst zo snel als mogelijk. Een goed gesprek met Captiva vooraf aan de werving op een locatie en tussentijds contact, heeft geresulteerd in de aanstelling van twee bijzonder geschikte kandidaten. En daarbij moet ik zeggen dat één van hen niet door het digitale selectieproces van een ander werving en selectie bureau was gekomen......zoals ik al zei: de juiste werknemers vinden, is mensenwerk en dat vinden ze én leuk om te doen bij Captiva én ze zijn er dus bijzonder goed in!"
www.skon.nl

Rik de Boer, Managing Partner Schaal X

"De samenwerking tussen SchaalX en Captiva is erg plezierig. Als kwaliteitsburo hebben we de lat hoog liggen en zowel Jacqueline als Tanja begrijpen goed waar we naar op zoek zijn. Hun enthousiasme, doorzettingsvermogen en relatiegerichtheid dragen mede bij aan een goed partnership. Geen quick wins, maar streven naar een goed resultaat vormt daarbij het uitgangspunt".
www.schaalx.nl

Martin van de Kamp, directeur van TASK

“Captiva heeft ons al meerdere malen geholpen aan nieuw commercieel talent. Achteraf gezien hebben niet alle talenten het bij ons even goed gedaan maar dat ligt natuurlijk nauwelijks aan Captiva. Captiva blijft ons wel op gezette tijden aandacht geven en is oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van TASK. Wij kennen vanwege ons eigen arbeidsverleden natuurlijk ook het vak waarin Captiva zich bevind. We kunnen derhalve een goed beeld en gevoel vormen over wat en hoe ze het doen en dan worden ze als een prettige partner ervaren.”
www.task.nl

Esther Hulsman, projectmanager accountmanagement 365

In de afgelopen maanden heb ik zeer prettig samengewerkt met Captiva. Grote pluspunten in de samenwerking zijn: dat zij aan een half woord genoeg hebben, creatief zijn in het benaderen van kandidaten en eerlijke communicatie.
Recente vacatures
 Naarden
[chapo]
 Amsterdam
Leuke rol voor een recruiter met interesse in contentmarketing
 Naarden
[chapo]
 Utrecht
Mooie stap voor bijv. een intercedente die richting HR wil!
 Zeist
[chapo]
 Amsterdam
[chapo]
 Zuid-Holland
Corporate recruiter bij een middelgroot regionaal accountancy kantoor
 Renswoude
Mooie rol als corporate recruiter waarbij je verantwoordelijk bent voor de staffuncties,
 Utrecht
Wij zoeken een bidmanager in Utrecht
 Bunnik
Leuke functie als corporate recruiter in combinatie met fieldmanagement.
Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons terugbellen.
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Sluiten