Close

Onze diensten

De dienstverlening van Captiva kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en focus. Wij zetten ons telkens weer voor meer dan 100% in wanneer het gaat om het oplossen van een recruitment vraagstuk bij onze opdrachtgever(s). Of het nu gaat om een tijdelijke invulling of om een vaste baan: bij Captiva ben je aan het juiste adres!

Werving en selectie

Vaste baan: wanneer je op zoek bent naar een medewerker voor een vast dienstverband dan bemiddelen wij op basis van werving en selectie. Wij zoeken en selecteren de juiste kandidaat voor jouw organisatie. Op het gebied van recruitment, sales en HR. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, en kennen onze kandidaten persoonlijk.

Interim en tijdelijk

Wij beschikken over een actueel bestand van interim professionals in recruitment, management, HR en sales. Wij begeleiden en ondersteunen onze interim managers in elk project. Indien je voor kortlopende projecten tijdelijk versterking nodig hebt, kunnen wij je ook professionals op detacheringbasis bieden.

Search

Recruiters zijn vaak te druk voor het proactief benaderen van latent werkzoekenden via Social media of online communities. Onze searcher richt zich uitsluitend op het zoeken naar de perfecte kandidaat en stopt pas als deze is gevonden.

Advies

Denk je dat jouw recruitmentproces efficiënter kan? Of wil je meer weten over de inzet van social media? Onze professionals helpen je bij al jouw recruitment vraagstukken.

Mobiliteit

Iedere werkgever vindt het vervelend om medewerkers te moeten laten gaan. Maar soms kan het niet anders. Omdat de organisatie krimpt of omdat de medewerker niet op zijn plek zit. Voor alle partijen een vervelende situatie. Captiva kan helpen. Wij begeleiden jouw medewerkers graag bij een nieuwe stap in hun loopbaan.
Recente vacatures
 Den Haag
Vestigingsmanager zorg Den Haag
 Amsterdam
Senior Consultant bij een gerenommeerd executive search bureau.
 Amsterdam
Senior Consultant bij een gerenommeerd executive search bureau.
 's-Hertogenbosch
Corporate Recruiter Den Bosch bij scale-up.
 Tilburg
Regiomanager inhouse voor de regio Tilburg
 Amersfoort
[chapo]
 Utrecht
[chapo]
 Zuid Holland
Regiomanager zorg gezocht in Utrecht!
 Naarden
[chapo]
 Amsterdam
Leuke rol voor een recruiter met interesse in contentmarketing
Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons terugbellen.
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Sluiten