Close

Jacqueline van Tilburg

Jacqueline  van Tilburg
Naam: Jacqueline van Tilburg
Mobiel: +31 6 1007 5967

Jacqueline is één van de oprichters van Captiva. Na haar studie International Business Administration aan de Hogeschool van Utrecht is zij als trainee beleggingsadviseur gaan werken bij de Rabobank. De bankwereld was niet helemaal haar omgeving en ze heeft de overstap gemaakt naar Content. De dynamiek van de uitzendbranche bleek haar heel goed te liggen. Ze werd al snel vestigingsmanager en vervolgens accountmanager. Na 5 jaar Content was ze toe aan een nieuwe stap en werd salesmanager bij Facilicom. Maar al heel snel kwam ze erachter dat ze terug wilde naar de arbeidsbemiddeling! Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent!

Het idee om Captiva te starten kwam voort uit een ambitie om het werving en selectie vak anders te doen en beter! Een bedrijf bouwen met een goede reputatie, goed netwerk en goede dienstverlening naar zowel opdrachtgever als kandidaat. Afspraken nakomen en open en eerlijk communiceren.

Jacqueline kenmerkt zich door haar drive en ambitie. Dingen in beweging krijgen. Iemand die open en direct communiceert, snel schakelt en soms wat ongeduldig wordt.

Actieve vacatures:

Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close