Close

Elvira Tibboel

Elvira  Tibboel
Naam: Elvira Tibboel
Mobiel: +31 6 2751 1812

Elvira is direct na haar studie in de Verenigde Staten begonnen als intercedente bij Start Uitzendbureau. Al snel volgde er intern andere functies, zoals accountmanager en regiomanager voor de medische tak. Vervolgens is Elvira een aantal jaren actief geweest in de markt van de gesubsidieerde arbeid, reintegratie en outplacement. In de eerste instantie als rayonmanager van een aantal vestigingen, maar later (na een bewuste keuze voor part-time werken), als senior-loopbaanadviseur en jobhunter.
Daarna heeft Elvira een tijdje als trainer op het gebied van klantgerichtheid gewerkt. Maar de arbeidsbemiddeling bleef trekken en sinds 2009 is Elvira weer actief binnen de werving & selectie. De rode draad die tot nu toe door haar carrière loopt, is "het verbinden van mensen". Mensen en werk, bedrijven en mensen.
Elvira is opgewekt en energiek en heeft een passie voor de arbeidsbemiddeling. Gedreven en dienstverlenend ingesteld, maar wel resultaat- en oplossingsgericht en een zeker pragmatisme is haar dan ook niet vreemd.
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Sluiten