Talent Acquisition Manager - VERVULD

Vervuld
Amsterdam
Mooie rol voor een Recruitment Manager in Amsterdam!

Vacature

Werken als Talent Acquisition Manager bij onze opdrachtgever is uniek. Waarom? Het aantrekken van talent heeft binnen deze organisatie een centrale positie. Iedereen ziet het belang van goede medewerkers, werkt graag mee en voelt zich medeverantwoordelijk voor het realiseren van de groei van onze opdrachtgever. Dat zie je ook terug in de cijfers: in de afgelopen jaren is 37% van de hires via referrals gekomen. Deze consultants staan klaar om jou alles te vertellen over technieken, tooling en ervaringen bij klantprojecten. Oftewel: een unieke rol bij een groeiend bedrijf, waar je veel ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen én waar je recruitment samen met jouw team naar een hoger plan kan tillen.

Jouw rol als Talent Acquisition Manager

Jij bent hét gezicht van alle labels als het gaat om het aantrekken van nieuw talent. Samen met je team ben je verantwoordelijk de recruitment doelstellingen te behalen. Hiervoor kan je de benodigde ondersteuning, marketing en collega's inzetten. Je voert sollicitatiegesprekken en zorgt voor een optimale ‘candidate experience’. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het team, bestaande uit (nu nog) twee recruiters. Het recruitmentteam zal onder jouw hoede groeien. Jullie zetten samen de lijnen uit, bedenken een (meer)jarenstrategie en zorgen ervoor dat deze gerealiseerd wordt. Je bent een volwaardig sparringpartner voor de directie en adviseert hen over uiteenlopende recruitmentzaken om zodoende hun groeiambitie te realiseren. Brancheteams adviseer je over hoe ze hun groeidoelstellingen kunnen realiseren en je brengt alle ambities samen om tot een jaarplan te komen. Je weet de weg intern dan ook goed te vinden.

Als Talent Acquisition Manager weet je als geen ander dat het vinden van de beste professionals meer vraagt dan het plaatsen van een vacature op online media. Jij wacht niet af, maar zoekt proactief naar talenten binnen hun vakgebied en bedenkt ludieke en onderscheidende acties. Jij kent de kandidaat doelgroepen en hebt bij voorkeur een eigen netwerk. LinkedIn, job marketing, pipeline recruitment, masterclasses, referral-programma’s en employer branding: jij weet hoe je de aandacht en interesse krijgt van de juiste kandidaten voor onze opdrachtgever en welke tools je voor welke doelgroep het beste kunt inzetten. Met jouw creatieve mindset schrijf je doelgroepgerichte content en laat je passend beeldmateriaal ontwikkelen zoals video’s, foto’s etc.

Je snapt dat het voor onze opdrachtgever belangrijk is om de juiste mensen op de juiste plek te hebben en gaat dan ook voor de hoogste kwaliteit. Je hebt oog voor detail en signaleert proactief verbeterkansen en veranderingen in de markt, zodat we als organisatie meegaan met alle relevante ontwikkelingen om een aantrekkelijke speler te zijn én blijven in de arbeidsmarkt.

Profiel

Wat breng jij mee:
  • Je hebt ervaring en expertise op mimimaal één specialisatie binnen het recruitmentwerkveld, zoals employer branding of datagedreven recruitment
  • Je bent scherp, proactief, creatief, flexibel, ondernemend en daadkrachtig. Je weet hierdoor o.a. onze bedrijfscultuur en kernwaarden te vertalen naar vacatureteksten en over te brengen in gesprekken en te matchen bij de sollicitant
  • Je hebt sterke communicatieve skills en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent organisatorisch sterk, houdt overzicht en verliest de details nooit uit het oog
  • Affiniteit met de IT-sector is een pre

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een consultancy organisatie met passie voor data met 330 enthousiaste collega’s. Hun missie is om de performance van mensen, afdelingen en organisaties onderscheidend te verbeteren. Dit doen zij door het tot stand brengen van een wendbaar datafundament en het realiseren van een datagedreven organisatie en cultuur. De kernwaarden waar ze voor staan zijn: inspirerend, sociaal, scherp, verantwoordelijk en gericht op groei. Ze staan centraal in de wijze waarop ze dagelijks projecten doen en hoe ze medewerkers coachen en beoordelen.

Zij geloven dat zij zich als organisatie onderscheiden door hun mensen. Dit zijn gepassioneerde specialisten op het gebied van business intelligence en besturing, business analytics, data gedreven, met een inhoudelijke focus op bedrijfskundig, functioneel, technisch of veranderkundig vlak.

Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt onze opdrachtgever:
  • Een veelzijdige functie waarbij je een cruciale rol hebt in de groei van de organisatie
  • Een enthousiast team dat veel creatieve ideeën heeft en te allen tijde gaat voor het vinden van de beste kandidaten
  • Een salaris tussen de €5000,- en €6000,- per maand
  • Een contract voor onbepaalde tijd met mogelijkheid tot parttime werken
  • Een reiskostenvergoeding en bonusregeling
  • Telefoon en laptop
  • Onkostenvergoeding én internetvergoeding
  • Sabbatical opties en goede pensioenverzekering
  • 27 vakantiedagen en 2 prestatieverlofdagen
  • Flexibel werken en regie over je eigen werktijden
  • Wekelijkse stoelmassage, een gym, dakterras en Danz Café waar je altijd even een praatje kunt maken met je collega’s
logo

Jacqueline van Tilburg

"Het maken van de ultieme match: daar doe ik het telkens voor!"
Talent Acquisition Manager - VERVULD

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.