HR Adviseur - VERVULD

Vervuld
Rotterdam

Vacature

Ben jij een ondernemende HR adviseur met strategisch inzicht? Dan is dit een mooie rol voor je!

Voor een van de snel groeiende divisies in Nederland zoeken wij een HR Adviseur die van uitdagingen houdt en van aanpakken weet. ‘’Yes we can’’ is jouw persoonlijke credo en je hebt inmiddels een positief track-record van gerealiseerde resultaten op het gebied van HR opgebouwd. Je hebt een duidelijke visie op de rol en positie van HR en weet dat te vertalen naar jouw eigen handelen. Je bent een hands-on en daadkrachtig adviseur, bereid om ook operationele taken en projecten op te pakken waar nodig. Het betreft dus een brede HR functie met een mix aan advies, operations en projecten. Inclusief de verdere integratie van de HR functie binnen het bedrijf; dus denk aan het verbeteringen op het gebied van learning & development, performance reviews, talent management, ziekteverzuim, retentie, werving en het voeren van een efficiënte administratie met verdere automatisering.

Profiel

  • Een afgeronde opleiding (BSc./ BA of MSc./ MA). richting Bedrijfskunde,
  • Organisatiewetenschappen, HRM, Arbeidspsychologie of vergelijkbaar.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het HR domein, all-round
  • Resultaat- en doelgerichtheid.
  • Hoog energie- en ambitieniveau
  • Je hebt organisatiesensitiviteit en bent in staat 2 stappen vooruit te denken.
  • Zelfstartend, nauwkeurig en bereidheid om een stap extra te zetten.
  • Excellente communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.
  • Ervaring met hands-on recruitment; het opbouwen van pijplijn tot aan selectie en contracteren.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig onderzoek en advies. Zij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Onze opdrachtgever maakt gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Het bedrijf bestaat wereldwijd uit circa 55.000 medewerkers, verdeeld over 900 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 5.4 Miljard in 2020. Naast zeer sterke autonome groei met vele eigen start-ups hebben ze in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan.

Bedrijfscultuur

De mensen bij onze opdrachtgever leveren een belangrijke bijdrage aan wereldwijde thema’s op het gebied van onder meer milieu, voedselveiligheid en algehele gezondheid. Medewerkers zijn trots op het werk dat zij doen en ervaren veel vrijheid bij de uitvoering van de functie. Verantwoordelijkheden liggen zo laag mogelijk in de organisatie, zodat de mensen met de juiste informatie de juiste besluiten kunnen nemen. Er wordt structureel geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling van talent, zowel op het gebied van leiderschap, doorgroeipotentie als inhoudelijke kennis.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever betaalt een marktconform salaris. Daarnaast zit er in het pakket een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, een company bonus en een performance bonus.
logo
HR Adviseur - VERVULD

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.