Regiomanager Zorg Zuid West Nederland - VERVULD

Vervuld
Den Haag
Regiomanager zorg gezocht in Regio Zuidwest!

Vacature Regiomanager Zorg Zuid West Nederland - VERVULD

Wij zoeken een regiomanager Zorg voor de regio Zuidwest Nederland. Als werkgever voor verzorgenden IG, verpleegkundigen niveau 4 en 5, bieden ze via hun traineeships een unieke mix van werken en leren. Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor het inzetten van de verpleegkundige collega’s bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Dat doe je niet alleen, je werkt in je team nauw samen met je recruiter. Samen met jouw team vorm jij het gezicht van onze opdrachtgever in de regio en bouw je hun onderscheidende en waardevolle propositie verder uit. Hiertoe initieer je op creatieve wijze commerciële acties. Je genereert nieuwe opdrachten zowel bij bestaande als nieuwe relaties en onderhoudt deze contacten. Daarnaast ben je voor jouw medewerkers het eerste aanspreekpunt en leidinggevende. Je bent steun en toeverlaat, zorgt ervoor dat hun verpleegkundige collega’s het beste uit zichzelf kunnen halen. Je hebt geen schroom voor acquisitie, maar je bent vooral een kei in het onderhouden van relaties.

Profiel Regiomanager Zorg Zuid West Nederland - VERVULD

Wie ben jij?

  • je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding;
  • je hebt een aantal jaar commerciële ervaring;
  • je staat positief in het leven;
  • je weet dingen voor elkaar te krijgen, mensen gunnen je wat, maar je bezit ook een stevige dosis doorzettingsvermogen;
  • je legt makkelijk contact en op een aangename manier met mensen, je bent een verbinder;
  • Je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever detacheert en ontwikkelt professionals in de volle breedte van het sociaal domein, het ruimtelijk domein en de zorg. Inmiddels zijn ze met ruim 900 collega’s. Bij onze opdrachtgever zijn ze overtuigd van de kracht van aandacht. Aandacht voor jou en aandacht voor hun professionals. Samen geven ze die aandacht door aan zorginstellingen, gemeenten en andere overheden. Voor de burger met schulden, voor het gezin met jeugdproblemen en voor het creëren van een betere en veilige leefomgeving.

Wij zoeken een regiomanager Zorg voor de regio Zuidwest Nederland. Als werkgever voor verzorgenden IG, verpleegkundigen niveau 4 en 5, bieden we via onze traineeships een unieke mix van werken en leren. Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor het inzetten van onze verpleegkundige collega’s bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Dat doe je niet alleen, je werkt in je team nauw samen met je recruiter. Samen met jouw team vorm jij het gezicht van Bender in de regio en bouw je onze onderscheidende en waardevolle propositie verder uit. Hiertoe initieer je op creatieve wijze commerciële acties. Je genereert nieuwe opdrachten zowel bij bestaande als nieuwe relaties en onderhoudt deze contacten. Daarnaast voor onze medewerkers het eerste aanspreekpunt en leidinggevende. Je bent steun en toeverlaat, zorgt ervoor dat onze verpleegkundige collega’s het beste uit zichzelf kunnen halen. Je hebt geen schroom voor acquisitie, maar je bent vooral een kei in het onderhouden van relaties.

Arbeidsvoorwaarden Regiomanager Zorg Zuid West Nederland - VERVULD

Hoe zijn we er voor jou?

Ontwikkeling, afwisseling en aandacht zijn belangrijke uitgangspunten bij onze opdrachtgever. Maar hoe zijn we er voor jou?

  • we beginnen met een contract voor een jaar, maar natuurlijk, zodra we wederzijdse een goed gevoel hebben, zetten we dit om in een contract voor onbepaalde tijd;
  • een goed salaris, lease-auto, iphone en de lekkerste koffie
  • je hebt toegang tot de verschillende opleidingsmogelijkheden op het gebied van sales, accountmanagement en recruitment via hun eigen academie;
  • maar vooral een team met prettige en betrokken collega’s.

logo

Jacqueline van Tilburg

"Het maken van de ultieme match: daar doe ik het telkens voor!"
Regiomanager Zorg Zuid West Nederland - VERVULD

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.