Recruitment Consultant

Nieuw
Breda

Vacature

Wil jij een bijdrage leveren aan de carrière van potentiële kandidaten en houd jij van verbinden? Dan is deze rol interessant!

Je bent verantwoordelijk voor de werving van financials voor vaste functies bij de klanten van onze opdrachtgever en de uitbreiding van het eigen team. Er is ruimte voor je eigen creativiteit, je krijgt vrijheid maar kan altijd rekenen op het team. Er ligt al een mooi netwerk waar je mee aan de slag kan! De basis is de persoonlijke en betrokken aanpak van iedereen die hier werkt.

Profiel

Wat we wenselijk vinden:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • Relevante en recente werkervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling is een pre;
  • Een representatief voorkomen en de beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
  • Uitstekende contactuele eigenschappen, communicatief vaardig en sociaal;
  • Energiek, pro-actief en resultaat- en klantgericht.
  • Daarnaast zoeken wij naar een ondernemende, gedreven en initiatiefrijke Recruitment Consultant, die samen met onze opdrachtger wil groeien en zich graag wil ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever verbindt lokaal talent met interim opdrachten én vaste vacatures bij de beste werkgevers van Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Met meer dan 40 jaar ervaring in bemiddeling van financials weten zij de beste match te maken tussen werk, kandidaat en werkgever.

Bedrijfscultuur

Eigenwijs, sociaal, informeel en pragmatisch; een paar van de eigenschappen die de eigen medewerkers noemen om de cultuur van onze opdrachtgever te beschrijven. Competitief ingesteld, dat zijn ze ook. Graag willen winnen; of dat nu is bij het invullen van een vacature, een potje tafeltennis of FIFA.

Ze zijn beroemd en berucht om de borrels, skitrip, uitjes, samen sporten en gezelligheid!

logo
Recruitment Consultant

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Nieuwegein
Consultant Executive Search bij een bureau met een open en eerlijke bedrijfscultuur met een hoog fun gehalte.
Den Bosch
HR Business Partner bij Anamet Europe
Amsterdam
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.