Close
Niet zomaar een baan. De juiste baan!

Dé kickstart van je carrière!

Een groot netwerk opbouwen waar je de rest van je carrière profijt van hebt en tegelijkertijd een mooi salaris verdienen? Met jouw bachelor of master op zak, doe je dat tijdens een traineeship via Captiva. Met een traineeship leer je hoe je jouw commerciële skills en netwerktalent in kan zetten om de ideale kandidaat aan de juiste opdrachtgever te verbinden. Zo werk je niet alleen aan een vliegende start van jouw eigen loopbaan, maar ook aan die van een ander.

Waar wacht je nog op? Begin nu aan dé kickstart van jouw carrière en word trainee via Captiva.

Jouw springplank tot succes

Tijdens jouw traineeship sta je er niet alleen voor. Jij wordt vanaf dag één begeleid door een ervaren consultant die zijn of haar strepen al heeft verdiend. Elke dag staat dan ook in het teken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Het doel is om binnen een jaar door te groeien naar een zelfstandige consultantrol.

De opdrachtgevers van Captiva zijn heel divers: van startups tot internationals. Elk traineeship is erop gebrand om jou alle tools te bieden die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot young professional.

 Netwerktalent

Tijdens het traineeship bouw je een waanzinnig netwerk op, waar je de rest van je carrière wat aan hebt.

Commercieel

Al commercieel inzicht opgedaan tijdens (bij)banen? Top! Je gaat deze skills nog verder uitbreiden.

 Interviewtechniek

Leer interviewtechnieken toepassen, zodat je gesprekspartner op niveau wordt voor de doelgroepen die je hunt

Opleiding

Met de opleidingsprogramma’s van onze opdrachtgevers ontwikkel jij jezelf tot young professional.


 

Nooit meer onvoorbereid naar een sollicitatiegesprekBlijkt uit onze telefonische intake dat jij ambitieus, commercieel en servicegericht genoeg bent om deel te nemen aan een traineeship?
Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor óf bij jou in de buurt.

Captiva begeleidt jou tijdens het hele sollicitatietraject. Heb jij hulp of training nodig bij het opstellen van je cv of in jouw presentatie- en gesprekstechnieken? No problem! Wij helpen je hier graag bij. Zo ga jij altijd goed voorbereid richting je eerste kennismakingsgesprek met de opdrachtgever.


Captiva biedt jou dé kickstart van je carrière en onze opdrachtgevers maken jou vervolgens de beste in je vak!


In 2018
3500
Telefoontjes
224
Nespresso cupjes
54
Openstaande vacatures
21
Wandelingen met Jack
Informeel en down to earth

"Ïk ben met Captiva in contact gekomen in onze zoektocht naar nieuwe collega's. Ik heb het bedrijf leren kan als informeel , down to earth en erg prettig om mee samen te werken. Ze hebben laten zien in zeer korte tijd aan te voelen waar wij naar op zoek zijn, wat de cultuur van LIME is en welk type kandidaat goed bij ons past. Ik kan Captiva zeer aanbevelen als een betrouwbare en realistische partij die zijn afspraken nakomt en net zolang blijft doorzoeken 'until the job is done ! "

Martijn van de Merwe - Lime

Enorme netwerk

"Met heel veel plezier werk ik samen met de dames van Captiva. Ze weten inmiddels goed welke eigenschappen wij zoeken in nieuwe collega’s en ze delen pro-actief passende profielen. Wat ik als erg prettig ervaar is hete norme netwerk wat Captiva heeft. Hieruit blijkt dat ze zorgvuldig met de relatie omgaan met hun kandidaten. Dit is niet vanzelfsprekend in de recruitment branche en hier hecht ik veel waarde aan. De communicatie is snel en helder met duidelijke afspraken. Met alle vertrouwen schakelen wij Captiva in wanneer wij een vacature hebben welke wij zelf moeilijk kunnen invullen."

Karen Bongers - Young Capital

Onze specialisten
Captiva heeft een uiterst professionele en persoonlijke aanpak, met een duidelijke visie op mensen in organisaties. Neem gerust contact op met één van ons!
Ons team
Jacqueline van  Tilburg
"Het maken van de ultieme match: daar doe ik het telkens voor!"Details...
Tanja Spiegel
"Elke dag is weer anders en dat maakt het werk zo leuk!"Details...
Elvira Tibboel
"De juiste professional vinden dat is de uitdaging!"Details...
Laura Versteeg
Laura is al jarenlang werkzaam in de werving en selectie, zij heeft als Recruiter zowel aan de bureauzijde als aan de corporate kant gewerkt.
Binnen Captiva is Laura werkzaam als Research...Details...
Jack

Jack is een Nova Scotia Duck Tolling Retriever oftewel een "Toller". Hij is geboren op 28 januari 2016 en is sindsdien vast onderdeel van het Team van Captiva. Jack is gek op spelen en ontvangt...Details...

Interessante vacature, of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen.